Kudontaa sylikangaspuilla

Verkkokurssi: Kudo huivi sylikangaspuilla / Yksilökurssi

Luo oma loimesi ja kudo vaikka kotona, metsässä, kalliolla, mökillä tai terassilla. Kutominen näillä pienillä kangaspuilla on ihanan vapaata ja luovaakin kutomista, josta innostut varmasti. Tällä verkkokurssilla opit kutomaan sylikangaspuilla yksilöllisen kaulahuivin. Kurssilla opetamme loimen laiton, pirtapuiden käsittelyä ja itse kutomisen. Kokeile sinäkin rohkeasti tätä luovaa kudontaa ja innostu sen monista eri mahdollisuuksista. Yhdessä päivässä kudot helposti jopa kaulaliinan verran kangasta.

Voit osallistua taitoverkkokurssille joko omilla pirtakangaspuillasi tai lainata meiltä puut käyttöösi. Kurssi suoritetaan verkko-opetusalustalla, josta voit omaan tahtiisi tutustua tähän tekniikkaan ja katsoa opetusvideoita. Verkko-opetusalustan materiaali ja sylikangaspuut ovat käytössäsi koko kurssin ajan (6 vk). Kurssin ajaksi saat myös opettajan yhteystiedot mahdollisia ongelmatilanteita varten.

Linkki Vuolearning-verkko-oppimisalustalle toimitetaan maksun saavuttua.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Aika: oppimisalusta ja pirtakangaspuut ovat kurssin osallistujan käytössä 6 vk
Hinta: kurssimaksu 37 € + työvälinevuokra 20 € + materiaalit itse hankkien. Kurssimaksun maksutapa vain verkkomaksu! Työvälinevuokra maksetaan sylikangaspuiden noutamisen yhteydessä. Jos et tarvitse sylikangaspuita lainaan, maksetaan ainoastaan kurssimaksu.

Pirtakangaspuiden nouto panttia vastaan Taito Shop Helsingin myymälästä osoitteesta Eteläesplanadi 4. Pantti 50 € maksetaan käteisellä. Pantti palautetaan ehjiä ja ajoissa palautettuja pirtakangaspuita vastaan. Emme postita pirtakangaspuita. Katso tästä myymälän aukioloajat.

Lisätiedot

Kaupunki
Helsinki
Paikka
Verkkokurssi
Järjestäjä
Taito Etelä-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Opetuskielet
Suomi
Käsityötekniikka Kudonta
Kurssin toteutustapa
Verkossa
Kurssin pituus
Omaan tahtiin suoritettavat
Kurssin kohderyhmä
Nuoret, aikuiset
Hinta / osallistuja 37,00 €
Paikkoja vapaana 20