sashiko ja born love, sashiko, boro, Elina Helminen, Verkkokurssi, japani, kirjonta, parsinta, paikkaus, käsityökurssi, luova kirjonta sashiko ja born love, sashiko, boro, Elina Helminen, Verkkokurssi, japani, kirjonta, parsinta, paikkaus, käsityökurssi, luova kirjonta sashiko ja born love, sashiko, boro, Elina Helminen, Verkkokurssi, japani, kirjonta, parsinta, paikkaus, käsityökurssi, luova kirjonta sashiko ja born love, sashiko, boro, Elina Helminen, Verkkokurssi, japani, kirjonta, parsinta, paikkaus, käsityökurssi, luova kirjonta sashiko ja born love, sashiko, boro, Elina Helminen, Verkkokurssi, japani, kirjonta, parsinta, paikkaus, käsityökurssi, luova kirjonta sashiko ja born love, sashiko, boro, Elina Helminen, Verkkokurssi, japani, kirjonta, parsinta, paikkaus, käsityökurssi, luova kirjonta
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Sashiko & Boro Love by Elina Helminen / VERKKOKURSSI

Japanilainen ikivanha kirjonta- ja paikkaamistekniikka hurmaa käsityönharrastajia yhä tänäkin päivänä.

Elina Helmisen huippusuosittu sashiko- ja borokirjonnan kurssi nyt myös verkkokurssina. Hyppää mukaan laatukurssille vaikkapa omalta kotisohvaltasi!

Kurssin aikana pääset kuulemaan itse tekniikasta ja sen historiasta sekä oppimaan kauniin ja tyylikkään kirjonnan niksit.

Opettajana kurssille toimii turkulainen Elina Helminen, jolla on vuosikymmenten kokemus paitsi opettamisesta, myös erilaisista kirjonnan tekniikoista.

 

Kurssipäivät Ti 17.5. klo 17.30-20 ja Ti 24.5. klo 17.30-18.30. Kurssin hinta 58€ / VAIN VERKKOMAKSU

 

Zoom -linkki koulutukseen toimitetaan maksun saavuttua.
Kirjontaan tarvittava materiaali toimitetaan etukäteen postitse kotiin.

Osallistu tietokoneella, kurssin aikana keskustellaan ja käytetään myös tietokoneen kameraa.

Kurssikertojen välissä omatoimista työskentelyä! Toisella kurssikerralla keskustellaan tekemisistä ja kokemuksista.

Ilmoittaudu viimeistään 3.5. jotta ehdimme lähettää materiaalipaketin!

--

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot

Kaupunki
Verkkokurssi
Paikka
Turun taitokeskus
Järjestäjä
Taito Varsinais-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
2,5 h + 1 h
Hinta / osallistuja 58,00 €
Paikkoja vapaana Kurssi on täynnä