osmankäämi, taitokeskus raisio, raision taitokeskus, tuija vuorinen, luonto, friisilän verstaat, haittalaji, punonta, raisio, visit raisio, taito varsinais-suomi, onni elää käsityössä, käsityöt, eko, ekologia, kässäkurssi osmankäämi, taitokeskus raisio, raision taitokeskus, tuija vuorinen, luonto, friisilän verstaat, haittalaji, punonta, raisio, visit raisio, taito varsinais-suomi, onni elää käsityössä, käsityöt, eko, ekologia, kässäkurssi osmankäämi, taitokeskus raisio, raision taitokeskus, tuija vuorinen, luonto, friisilän verstaat, haittalaji, punonta, raisio, visit raisio, taito varsinais-suomi, onni elää käsityössä, käsityöt, eko, ekologia, kässäkurssi, omaa aikaa
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Hullaannu osmankäämistä

Lähde mukaan hauskalle luontoretkelle Raision taitokeskuksen pihasta ja opi työstämään osmankäämiä! Ensimmäisen illan aikana opit keräämään ja vetämään käämit liuskoiksi ja toisen illan aikana pääset opettelemaan palmikointia ja punomista.

Osmankäämi on yleinen ja huomiota herättävä rantojen kasvi, joka on levinnyt laajalle ja leviää voimakkaasti yhä edelleen. Kasvia on perinteisesti myös hyödynnetty laajasti. Sitä on käytetty muun muassa ravintona ja eristeenä. Osmankäämi on myös loistava materiaali erilaisten käsitöiden tekoon.

Alkuun kasvin ollessa tuore, se on vihreä, mutta vaalenee ajan kuluessa kauniisti.

Kurssipäivät ke 4.8. ja to 5.8.  klo 17 – 19.15

Kurssin hinta 38 € (sis. opetuksen ja materiaalit)

Opettajana kurssilla toimii Raision taitokeskuksen Tuija Vuorinen, joka rakastaa luontoa.

--

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot

Kaupunki
Raisio
Paikka
Raision taitokeskus
Järjestäjä
Taito Varsinais-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
3h
Hinta / osallistuja 38,00 €
Paikkoja vapaana 1