ratas tuftattu taulu

Verkkokurssi - Tuftatut taulut

Tuftaus on trendikäs ja mielenkiintoinen tekniikka, jonka avulla ikään kuin maalataan tauluja langoilla erikoisneulalla kankaalle. Neulan käyttö on helppoa, kun vain tietää kaikki niksit, joiden avulla onnistuminen on takuuvarmaa! Ilmoittaudu mukaan opettelemaan tuftauksen alkeet ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Yhden kerran kurssi. Ilmoittautumisvaiheessa valitset haluamasi tarvikepaketin tai yksittäiset tarvikkeet useasta vaihtoehdosta. Taulun koko 25 x 25 cm.

Valitse taulu seuraavista vaihtoehdoista verkkokaupastamme: (paketti saapuu toivomaasi osoitteesi sopivasti ennen kurssia)

Aatoskettu  Laululintu  Primavera  Syysaika Nalle

Tulossa uudet tarvikepaketit Fragaria, Amanita ja Inverno

Tarvitsetko tuftausneulan? Tilaat sen kätevästi täältä: Oxford tuftausneula nro 8, Oxford tuftausneula nro 10 tai Oxford tuftausneula nro 13

 

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 7 päivää ennen kurssin aloitusta. Mikäli peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, peruminen tapahtuu kurssin alkamisen jälkeen tai kurssipaikkaa ei peruta lainkaan, kurssimaksu peritään kokonaan. Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Lisätiedot

Kaupunki
Verkkokurssi
Paikka
Taitokeskus Oulu
Järjestäjä
Taito Pohjois-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
2,5 h
Hinta / osallistuja 25,00 €
Opetuskielet
suomi
Paikkoja vapaana 15