Mokka kaarrokeneule

Verkkokurssi: Villapaidan viemää

Innostu kaarrokeneuleen tekemisestä yhdessä verkkokurssillamme. Nyt on hyvä aika tehdä lämmin, mutta raikas neule viileisiin kesäiltoihin. 

Kaarrokeneule on ihanan simppeli tehdä, väljä mitoitus ja pyörönä neulotaan vain oikeaa. Langaksi sopii melkein kaikki Worsted-paksuiset langat, eli joissa 100g vyyhdissä on 120-240 metriä lankaa. Oma villapaita vaikkapa Pirkka-langasta syntyy muutamassa viikossa ja kurssilla voit edetä joko omaan tahtiin, tai saada kerran viikossa vinkit verkkotapaamisissa. Kurssilla on tukena myös ohjevideot. 

Kurssin tavoitteena on tehdä oma neule. Sopii myös aloittelijoille, mutta olisi hyvä jos neulonnan peruskäsitteet, kuten oikea ja nurja silmukka, sekä kaventaminen ja kirjoneuleen perusteet ovat tuttuja.  

Ensimmäinen kurssikerta pe 26.3. jolloin suunnitellaan ja ideoidaan omaa paitaa ja saadaan ohjeet aloittamiseen. Seuraavilla kerroilla 9.4., 16.4. ja 23.4. opimme yhdessä paidan tekemisen haastavat vaiheet. 

Kurssi kokoontuu perjantaisin klo 18.30-19.30 Teams-sovelluksessa. Ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki.  Verkkomateriaali on kurssilaisten käytössä koko kurssin ajan, joten myös omassa tahdissa eteneminen on mahdollista. 

Lisätiedot

Kaupunki
Tampere
Paikka
Taitokeskus Verkaranta
Järjestäjä
Taito Pirkanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
4 x1 h
Hinta / osallistuja 28,00 €
Paikkoja vapaana 6