mukavaa muovailua mukavaa muovailua
Product Slider Image Product Slider Image

Talvilomaleiri Mukavaa muovailua, Vesilahti

Lomalla on hauska viettää aikaa kässäilyn parissa. Yhdessä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan tekemisen ilosta. Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille. 

Tällä leirillä tutustutaan muotoillen erilaisiin eläimiin. Ihan niihin kotimaisiin ja sitten vielä oikeisiin mielikuvituseläimiin. Pääset tutustumaan muovailun työvälineisiin ja erilaisiin tekniikoihin sekä työstämään mm. Plus-savea sekä muita muovailtavia massoja. Tällä leirillä emme kuitenkaan valmista keramiikkaa, poltettavaa savea.  Lisätietoja vesilahti@taitopirkanmaa.fi , 050 3422508

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään ilmoittautuneille leirin järjestävästä toimipisteestä noin viikkoa ennen leirin alkua. 

Lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi sekä mahdolliset allergiat, sairaudet tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta (“maksu paikan päällä “- vaihtoehtoa ei voi käyttää lasten leireissä). Mikäli leiriä ei järjestetä esim. liian pieni osallistujamäärä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla. 

 

Lisätiedot

Kaupunki
Vesilahti
Paikka
Taitokeskus Vesilahti
Järjestäjä
Taito Pirkanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
3 x 4 tuntia
Opetuskielet
Suomi
Käsityötekniikka Muut käsityötekniikat
Kurssin toteutustapa
Paikanpäällä
Kurssin pituus
Usean kokoontumiskerran kurssit
Kurssin kohderyhmä
Lapset, nuoret
Hinta / osallistuja 120,00 €
Paikkoja vapaana 12