Maton kudonta, Epilä

Matto – kudonnan alkeet, Epilä

Tällä kurssilla opetellaan kudonnan perusteita, suunnitellaan ja kudotaan oma matto palttinasidoksella.  

Mattokurssilla pääset tutustumaan kankaankudonnan saloihin.  Kurssilla suunnitellaan oma matto ja saadaan opit yksilöllisen ja laadukkaan maton valmistukseen kangaspuissa kutoen. Kurssiin kuuluu teoriajakso 1.4. klo 10–15 ja ohjattu kudonta viikonloppu (pe klo 14–20 ja la klo 10–16), joka valitaan valmiiksi asetetuista vaihtoehdoista ilmoittautumisen yhteydessä. Valittavana on mattoloimia leveyksissä 80–120 cm. Mikäli maton kudonta jää kesken, sinun on mahdollisuus jatkaa muutama päivä viikonlopun jälkeen. Maton kutominen vie aikaa aloittelijalta noin 15–20 tuntia / 2–3 kudontapäivää. 

Teoriajakso la 1.4. klo 10–15

Kurssilaiset jaetaan kahdelle viikonlopulle toteuttamaan kudonta. Kudontaviikonloppujen vaihtoehtoina on 28.–29.4. tai 5.–6.5. Merkitse lisätietoihin, kumpi viikonlopuista sopii sinulle paremmin ja teoriapäivänä täsmennetään vielä aikataulut. 

Kurssin hinta 75 € + materiaalit käytön mukaan. 

Materiaalimaksu maksetaan paikan päällä kudonnan päätteeksi. Materiaalimaksu koostuu loimen menekistä sekä valitsemistasi matonkuteista. 

Meillä käyvät useimmat kulttuuriedut. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen epila@taitopirkanmaa.fi tai 050 409 3760

Lisätiedot

Kaupunki
Tampere
Paikka
Taitokeskus Epilä
Järjestäjä
Taito Pirkanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
22
Opetuskielet
Suomi
Käsityötekniikka Kudonta
Kurssin toteutustapa
Paikanpäällä
Kurssin pituus
Usean kokoontumiskerran kurssit
Kurssin kohderyhmä
Aikuiset
Hinta / osallistuja 75,00 €
Paikkoja vapaana 3