vaaka

Ommellaan lastenvaatteita Paapiin trikookankaista iltakurssi, Orivesi

Kurssilla opetellaan lastenvaatteiden ompelua valmiilla kaavoilla, saumurin käytön perusteita ja kaksoisneulan käyttöä. Saat myös paljon vinkkejä trikookankaiden ompeluun ja huolitteluun. Saumurilla syntyy nopeasti valmista. Kaikki materiaalit, työvälineet ja ompelukoneet löytyvät taitokeskuksesta. Jos sinulla on oma saumuri, niin ota se kurssille mukaan. Saat neuvoja ja ohjausta oman koneen käyttöön. Kurssi sopii myös aloittelijoille.

Kurssin aikana Taitokeskus Oriveden näyttelytiloissa on PaaPiin trikookankaiden POP UP -myyntinäyttely 31.8.-11.9. Tule jo etukäteen katsomaan ihania kankaita ja valitse omat väri- ja kuosiyhdistelmät. PaaPiin mallistosta löytyy iloisia ja värikkäitä trikookankaita. PaaPiin trikookankaissa käytetään luomupuuvillaa ja kankaiden väriaineet ovat herkälle iholle sopivia ja turvallisen tekstiilin standardien mukaisia. Ihania kankaita lastenvaatteisiin.

Kurssimaksu 35 € ja pientarvikemaksu 5 €. Materiaalimaksu Paapiin trikookankaista käytön mukaan. Kurssi jakautuu aikataulullisesti kahteen osaan: to 2.9. klo 17.00-19.30 ja to 9.9. klo 17.00-19.30. 

Lisätietoja ja peruutukset orivesi@taitopirkanmaa.fi tai 050 433 8681.

Lisätiedot

Kaupunki
Orivesi
Järjestäjä
Taito Pirkanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
2 x 3 oppituntia (3x45 min)
Hinta / osallistuja 35,00 €
Paikkoja vapaana 5