Kaarrokeneulepuserot Elli-merinovillalangasta neulepusero_kaarrokepusero_pieksamaki neule_kaarrokepusero_elli_merinovillalanka_kurssi elli_merinovillalanka_kasityokurssi
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Kaarrokeneulekurssi Pieksämäki

Osaat ehkä jo neuloa sukat, mutta neulepuseron aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti, nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kaarrokeneule kursseille.

Kurssilla opit lukemaan kuviokaaviota ja kuinka neulot kirjoneuletta. Taito Itä- Suomi ry:n monipuolisista mallistoista löydät varmasti mieleiset mallit niin miehille, naisille kuin lapsille. Aloita vaikka suvun pienimmän neuleesta. Neulotko runsaskuvioisen kaarrokepuseron vai pidätkö enemmän pintaneuleista? Laajasta lankavalikoimassa voit valita mieleisen, käyttötarkoitukseen sopivan langan. Aito Suomen lampaan villalanka on ihanteellinen valinta retkeily ja ulkoiluneuleisiin. Ihanan pehmeät merinovillalangat sopivat erityisen hyvin lasten neuleisiin, koska ne ovat pehmeitä ja eivät kutita ihoa. Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä.

Taitotaso Osaaja, kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä.

Kokoontumisajat: ma 27.9. 18.10. ja 1.11. klo 17.30-20

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset pieksamaki@taitoitasuomi.fi tai 0440162 244

Lisätiedot

Kaupunki
Pieksämäki
Paikka
Taito Shop Pieksämäki
Järjestäjä
Taito Itä-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
3 x 3 tuntia
Hinta / osallistuja 24,00 €
Paikkoja vapaana 10