makramee_solmeilu_taito_ita_suomi

Solmeillaan makrameeseinätekstiili -opetusvideo

Haluaisitko oppia solmeilemaan ihastuttavia makrameetekstiilejä? Tämä opetusvideo on juuri Sinua varten! Makrameetekstiilillä luot kaunista kodikasta tunnelmaa eri tiloihin. Opetusvideon solmeilun oppeja on myös kiva hyödyntää jatkossa erilaisten makrameetöiden tekemisessä, koska videon vaihe-vaiheelta opastuksen myötä opit monia erilaisia makrameesolmuja.

Tällä opetusvideolla Anni opastaa sinut solmeilemaan Milja-makrameeseinätekstiilin. Tämän seinätekstiilin erikoisuutena on se, että se solmeillaan osissa. Tämä helpottaa valmistamista, koska seinätekstiilin tekeminen ei vaadi yhtenäisen ison pinnan solmeilua. Pienempien osioiden solmeilun opit on helppo myös hyödyntää seuraavia makrameetöitä tehdessä.

Makrameeseinätekstiilin opetusvideolla valmistetaan Milja-seinätekstiili. Materiaalina on Lankavan Paulina-punoskude, jota työhön tarvitaan 1kg. Tilaa  Milja-seinätekstiilin materiaalit tästä linkistä. Milja-tarvikepaketti sisältää Paulina-punoskuteen valitsemasi värisenä, ripustuskepin ja tulostetun kirjalisen ohjeen.

Hyppää mukaan makrameen opetusvideoon ja kulje vaihe-vaiheelta makrameen ihmeelliseen maailmaan
Opetusvideo opastaa sinulle makrameen monia solmuja perussolmuista alkaen. Videon oppien avulla pääset jo pitkälle ja pystyt jatkossa jopa suunnittelemaan omia solmintamalleja. Tulet yllättymään kuinka helppoja monimutkaiselta näyttävät kuviot ovat. Pian huomaat kuinka  koukuttava työtapa makramee on.

Tämän videon avulla voit edetä työssä omaan tahtiisi ja palata aina takaisin edellisiin työvaiheisiin. Makrameen opetusvideo on hyvä myös niille, jotka oppivat paremmin videon tai kuvien välityksellä. Opetusmateriaalina videon lisäksi on myös kirjallinen Milja-makrameeseinätekstiilin ohje, jonka saat tilaamisen yhteydessä pdf-tiedostona. Muista tallentaa saamasi pdf-ohje.

Opetusvideon tilaaminen
Tilaamisen jälkeen saat pdf-tiedostot, joista toinen sisältää linkin opetusvideoon ja toinen ladattavan kirjallisen villasukkaohjeen. Tiedostot saat tallennettua heti tilauksen jäkeen tilausvahvistuksesta. Muista tallentaa saamasi pdf-tiedostot avauksen jälkeen! Videon ja ohjeen jakaminen ja kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua.

Solmeillaan makrameeseinätekstiili -opetusvideo:

  • saat tilaamisen jälkeen linkin Solmeillaan makrameeseinätekstiili -opetusvideoon, jossa opastetaan vaihe-vaiheelta Milja-makrameeseinätekstiilin valmistaminen
  • saat tilaamisen jälkeen kirjallisen Milja-seinätekstiilin ohjeen. Muista tallentaa saamasi pdf-ohje!
  • ohjeessa käytetty materiaali Paulina-punoskude

Lisätiedot

Kaupunki
Kotona
Järjestäjä
Taito Itä-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
37 minuuttia
Opetuskielet
Suomi
Käsityötekniikka Makramee
Kurssin toteutustapa
Tallenne
Kurssin kohderyhmä
Nuoret, aikuiset
Hinta / osallistuja 19,90 €
Paikkoja vapaana 99