kaarrokeneulepusero_kasityokurssi_savonlinna kaarrokeneulepusero_puula_kasityokurssi kaarrokeneule_kasityokurssi_savonlinna kaarrokeneule_kasityokurssi_savonlinna_merinovilla
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Kaarrokeneuleet käsityökurssi Savonlinna

Osaat ehkä jo neuloa sukat, mutta neulepuseron aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti! Nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kaarrokeneule kursseille.

Taito Itä- Suomi ry:n monipuolisista mallistoista löydät varmasti mieleiset mallit niin miehille, naisille kuin lapsille. Aloita vaikka suvun pienimmän neuleesta. Laajasta lankavalikoimassa voit valita mieleisen, käyttötarkoitukseen sopivan langan. Aito Suomen lampaan villalanka on ihanteellinen valinta retkeily ja ulkoiluneuleisiin. Ihanan pehmeät merinovillalangat sopivat erityisen hyvin lasten neuleisiin, koska ne ovat pehmeitä ja eivät kutita ihoa. Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä.

Taitotason voit valita neuleohjeen mukaan. Aloittelijan kannattaa valita helpompi malli, kun taas Osaajan malli voi olla hieman vaativampi. Kurssi on tarkoitettu perusneuletaidot omaavalle.

Kokoontumisajat: to 29.9. 13.10. ja 3.11. klo 12-14.30

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset savonlinna@taitoitasuomi.fi tai 0440162 226

sivis

Lisätiedot

Kaupunki
Savonlinna
Paikka
Taito Shop Savonlinna
Järjestäjä
Taito Itä-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
3 x 3 tuntia
Hinta / osallistuja 29,00 €
Opetuskielet
suomi
Paikkoja vapaana 10