kasityokurssi_varjays_mikkeli_kenkavero kasityokurssi_varjays_luonnonvareilla kasityokurssi_kenkavero_luonnonvareilla kasvivarjays_kesakurssi_kasityokurssi_kenkäver
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Värjää lankoja kesäkukilla Anna-Karoliina Tetrin kanssa Käsityökurssi Mikkeli

Mitä värejä puutarhakukat antavat villalankoihin? Yhden päivän kurssilla saat kokeilla useita ihania luonnonvärjäykseen sopivia kesäkukkia suoraan Kenkäveron puutarhasta. Kurssilla opit luonnonvärjäyksen perusasiat: lankojen purettamisen, väriliemen keiton ja värjäyksen ja huutelut. Värjää villalankasi kesäisen keltaiseksi ja oranssiksi. Lauantain morsinkokurssille osallistunut voi kokeilla myös päälivärjäyksiä. Kun sinisen langan kastaa keltaista antavaan kukkaliemeen, saa kaunista ja kestävää vihreää sävyä, joka on yksi vaikeimmin värjättävistä sävyistä.

sunnuntaina 7.8.2022 klo 10–17.30

Hinta; 149 euroa sisältää opetuksen, välineet, 2x 100 g suomalaisen lampaan villalankaa+ puretusaineet näihin lankoihin.
Kurssilta on mahdollisuus ostaa lankaa ja puretusaineita. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja välineet kurssille.

Voit perua kurssin veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot

Kaupunki
Mikkeli
Paikka
Kenkävero
Järjestäjä
Taito Itä-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta / osallistuja 149,00 €
Opetuskielet
suomi
Paikkoja vapaana 11