merinovilla_elli_kasityokurssi_pieksamaki kaarrokepusero_neulo_helppo_villapusero kaarrokeneule_neulo_pusero_villalanka suomalaisen_lampaanvillalanka_kasityokurssi merinovilla_kaarrokeneule_kasityokurssi kaarrokeneulepusero_kurssi_merinovilla_pieksamaki
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Kaarrokeneulekurssi Pieksämäki

Osaat ehkä jo neuloa sukat, mutta neulepuseron aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti! Nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kaarrokeneule kursseille.

Taito Itä- Suomi ry:n monipuolisista mallistoista löydät varmasti mieleiset mallit niin miehille, naisille kuin lapsille. Aloita vaikka suvun pienimmän neuleesta, se valmistuu hetkessä. Laajasta lankavalikoimassa voit valita mieleisen, käyttötarkoitukseen sopivan langan. Aito suoimalaisen lampaan villalanka on ihanteellinen valinta retkeily ja ulkoiluneuleisiin. Ihanan pehmeät merinovillalangat sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille ja sisäkäyttöön.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä.

Taitotaso Osaaja, kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä.

Kokoontumisajat:ti (25.1.) 15.2., 2.3. ja 29.3. klo 17.30-20  tammikuun ryhmäopetus korvataan yksilöohjauksella, varaa aika yksilöohjaukseen neuleklinikalle. 

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset pieksamaki@taitoitasuomi.fi tai 0440162 244

Lisätiedot

Kaupunki
Pieksämäki
Paikka
Taito Shop Pieksämäki
Järjestäjä
Taito Itä-Suomi ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
3 x 3 tuntia
Hinta / osallistuja 24,00 €
Paikkoja vapaana 8