Alpakkalanka

Erilaiset sukan kantapäät, Seinäjoki

Erilaiset ihanat sukan kantapäät - Sukan kantapää on monelle neulojalle se kynnys lähteäkö neulomaan sukkia, mutta niinhän se ei saa olla. Nyt siihen tulee muutos, kun osallistut taitopajoihimme, joissa neulotaan sukan kantapää monella eri tavalla. Neulomme ihan perus kantapään vahvistettuna, tiimalasikantapään, englantilaisen ja ranskalaisen kantapään sekä kantapään, joka tehdään sukkaan viimeiseksi. Ohjeen ja langat saat hakea etukäteen ennen kurssia, jotta ehdit neuloa valmiiksi sukan varren. Se voi olla joustinneuletta tai muuta pintaneuletta, mutta kuitenkin kohtuullisen helppo neulos. Mikä mahtavinta; sinulla on kurssin jälkeen monta uutta sukkaparia!

Kurssi järjestetään keskiviikko iltapäivisin: 15.9. / 22.9. / 6.10. / 13.10. / 3.11. / 10.11. klo 13-16
Seinäjoen
 taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta)
 

Kurssin hinta on 42,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin/päivän päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä".

Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Lisätiedot

Kaupunki
Seinäjoki
Paikka
Seinäjoen taitokeskus
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
6 x 3,5h
Hinta / osallistuja 42,00 €
Paikkoja vapaana 12