Kivat kipot, savi ja lasi kiva kippo kivat kipot savesta ja lasista
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Kivat kipot savesta ja lasista, Seinäjoki

Kivat savikipot, Seinäjoen taitokeskus
Ke 18.9. klo 13-20
Ke 23.10. klo 13-20
 

Yhteistyössä:   Sivis

Kurssin kuvaus: Saven työstäminen on mukavaa puuhaa. Tällä kurssilla yhdistämme saveen sulatuslasia, lasilla saadaan upeita efektejä kippojen ja vatien pohjalle.  Ensin savesta työstetään kippoja ja vateja, jotka sitten lasituskerralla viimeistellään sulatuslasilla. Saven työstämiseen voidaan käyttää eri tekniikoita; nipistely-, levy- ja makkara- tekniikkaa. Kippoja voi värjätä myös engobeväreillä.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Kurssin päätteeksi tuotteet jäävät polttoon ja opettaja ilmoittaa, kun ne on noudettavissa.

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit 25€/kg, sis. savet, lasitteet, lasin ja poltot. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä".) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

maksuvälineet

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Lisätiedot

Kaupunki
Seinäjoki
Paikka
Seinäjoen taitokeskus
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
16 x 45 min
Opetuskielet
Suomi
Käsityötekniikka Muut käsityötekniikat
Kurssin toteutustapa
Paikanpäällä
Kurssin pituus
Usean kokoontumiskerran kurssit
Kurssin kohderyhmä
Aikuiset
Hinta / osallistuja 36,00 €
Paikkoja vapaana 12