värjäys värjäys
Product Slider Image Product Slider Image

Lankojen värjäys, Isokyrö

Langoille löytyy paljon erilaisia värjäysmenetelmiä. Kurssilla tutustutaan eri tekniikoihin ja loihditaan upeita värisävyjä. Kakkuvärjäys on hauska tekniikka, jolla lankakakut värjätään mikrossa. Mikrossa värjääminen on nopeaa ja mukavaa, saat helposti tehtyä kirjavia, monivärisiä lankoja maalaamalla. Lankkuvärjäyksessä lanka neulotaan ensin neulekoneella ns. tilkuksi ja sen jälkeen maalataan ja värit kiinnitetään mikrossa. Väreinä käytetään reaktiivivärejä, värit, langat ja apuaineet löytyy meiltä, mukaan tarvitset vain hyvät eväät.

Aurinkovärjäyksenäkin tunnetulla kasvivärjäyksellä saa loihdittua lankoihin upeat värisävyt. Käytössä on kasveja ja muita luonnon materiaaleja. Värjätyistä langoista voit valmistaa jotain kivaa itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kurssi järjestetään ma 30.5. klo 13-20 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 

Kurssin hinta on 20,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä". Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Muista ottaa mukaan kurssille maukkaita eväitä.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitettujen aikataulujen mukaan, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse 
villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Lisätiedot

Kaupunki
Isokyrö
Paikka
Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
1 x 8h
Hinta / osallistuja 20,00 €
Paikkoja vapaana 6