taitoperjantai taitoperjantai
Product Slider Image Product Slider Image

Taito-perjantai, Seinäjoki

Taito-perjantaina tehdään monipuolisesti erilaisia käsitöitä. Tutustutaan eri käsityötekniikoihin ja materiaaleihin. Tehdään esim. vaatteita, asusteita, sisustustuotteita, käyttö- ja koriste-esineitä. 

Taito-perjantait järjestetään perjantaisin 28.1. - 29.4. klo 9-12.30 (ei 18.3. ja 15.4.) Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta). Kevään aikana 12 kokoontumiskertaa (ei kokoontumista18.3. ja 15.4.).

Kurssin hinta on taitokortti (69 €) + materiaalit. Materiaalit maksetaan päivän päätteeksi käytön mukaan. Ilmoittautuessasi Taito-perjantaihin valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä". ​​​​​​​Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 1h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin.
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

KUVAT: Rok o Rok

Lisätiedot

Kaupunki
Seinäjoki
Paikka
Seinäjoen taitokeskus
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
12 x 4 h
Hinta / osallistuja 69,00 €
Paikkoja vapaana Kurssi on täynnä