Joulupaja: Makrameelyhty, Alavus

Makramee on edelleen todella suosittua, makramee lyhty kurssilla solmimme lasipurkin päälle makramee koristeen, jonka lomasta kynttilä tai ledi tuo ihanaa tunnelmallista valoa pimeisiin iltoihin.

Makramee solmuilla saadaan aikaan todella monenlaisia pintoja ja kuvioita, Kurssi sopii niin konkarille kuin aloittelijallekin. Käydään yhdessä tekemisen kautta läpi erilaisia solmuja ja niiden yhdistämis- mahdollisuuksia.

Kurssilla valmistetaan makrameelyhtyjä, jotka voit tehdä valmiin mallin / ohjeen mukaan tai suunnitella aivan oman. Ota mukaasi lasipurkkeja, makrameelangat voit ostaa kurssilta.

Kurssi järjestetään ti 7.12. klo 14-21 Alavuden taitokeskus Ourassa.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 14-21 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 20 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä".

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 

Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Sadulta sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse 0445456077.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Lisätiedot

Kaupunki
Alavus
Paikka
Taitokeskus Oura
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
1 x 8h
Hinta / osallistuja 20,00 €
Paikkoja vapaana 7