Lasikoristeet

Joulupaja: Lasikoristeet sulattamalla, Vaasa

Kurssilla tutustutaan lasinsulatukseen sekä suunnitellaan ja valmistetaan vapaavalintaisesti erilaisia jouluisia koristeita.  Meiltä löytyy osaavan ohjaajan lisäksi paljon erilaisia malleja, joita voit hyödyntää ja napata vinkkejä ja ideoita omiin lasinsulatustöihisi.

Kaikki materiaalit ja tarvittavat löytyvä kurssilta. Valmistamasi tuotteet sulatetaan kurssin jälkeen valmiiksi.  Mukaasi tarvitset vain hyvää evästä ja iloisen mielen.

Yhden päivän kurssi järjestetään to 18.11. klo 15-20

Vaasan taitokeskuksessa

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissä klo 15-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 15 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kursille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi " maksu paikan päällä".

Muistathan esteen satuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuta osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätitoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 0405404643

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonon sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Lisätiedot

Kaupunki
Vaasa
Paikka
Vaasan taitokeskus
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
6 h
Hinta / osallistuja 15,00 €
Paikkoja vapaana Kurssi on täynnä