sukka sukka sukka
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Sukkaa pukkaa, Isokyrö

Sukkaa pukkaa - tavalla ja toisella. Kurssilla neulotaan sukkia kahdella tai viidellä puikoilla. Tehdään monenlaisia koristekuvioita kuten silmukointia, palmikkoa tai pitsineuletta. Samalla opit "kauhistuttavan" kantapään. Tai neulo sukat loopaten! Kurssilla neulotaan sukka pyöröpuikoilla tai kaksi sukkaa yhtäaikaisesti pitkillä pyöröpuikoilla varresta alkaen. Kaikki materiaalit ja ohjeet löytyvät kurssilta. 

Kahden päivän kurssi järjestetään ti 14.9. klo 15.30-20 ja ma 18.10. klo 13-20 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Kurssin hinta on 26,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua. 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitettujen aikataulujen mukaan, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.


Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään

Lisätiedot

Kaupunki
Isokyrö
Paikka
Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
1 x 8h, 1 x 5h
Hinta / osallistuja 26,00 €
Paikkoja vapaana 12