värjätty pellavapyyhe

Värjätyt pellavapyyhkeet, Alavus

Kurssilla värjäämme reaktiiviväreillä batiikkikuvioituja pellavapyyhkeitä, joiden kuviot syntyvät mm. solmimalla ja taittelemalla. Värjääminen on koukuttavaa, on ihanaa sekoitella värejä ja suunnitella kuvioita pyyhkeisiin.  Värjäystekniikka on nopea ja ehdit valmistaa useita ihania pyyhkeitä. Pellava on materiaalina miellyttävä ja paranee vain käytössä. Pellavan sileä pinta hylkii hyvin likaa ja pellava imee hyvin kosteutta. Tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät meiltä, tarvitset mukaan vain tekemisen iloa ja hyvät eväät.

Kurssi järjestetään ke 29.9. klo 14-21 Alavuden taitokeskus Ourassa.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 14-21 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 20 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä".

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 

Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Sadulta sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse 0445456077.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Lisätiedot

Kaupunki
Alavus
Paikka
Taitokeskus Oura
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
1 x 8h
Hinta / osallistuja 20,00 €
Paikkoja vapaana 3