värjätytlangat värjätyt langat lankkuvärjäys purkkivärjäys
Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image Product Slider Image

Langan värjäys, Vaasa

Langoille löytyy paljon erilaisia värjäysmenetelmiä. Kurssilla tutustutaan eri tekniikoihin ja loihditaan upeita värisävyjä. 

Kakkuvärjäys on hauska tekniikka, jolla lankakakut värjätään mikrossa. Mikrossa värjääminen on nopeaa ja mukavaa, saat helposti tehtyä kirjavia, monivärisiä lankoja maalaamalla. Lankkuvärjäyksessä lanka neulotaan ensin neulekoneella ns. tilkuksi ja sen jälkeen maalataan ja värit kiinnitetään mikrossa. Aurinkovärjäyksenäkin tunnetulla kasvivärjäyksellä saa loihdittua lankoihin upeat värisävyt. Käytössä on kasveja ja muita luonnon materiaaleja. Värjätyistä langoista voit valmistaa jotain kivaa itselle tai lahjaksi ystävälle. Väreinä käytetään reaktiivivärejä, värit, langat ja apuaineet löytyy meiltä, mukaan tarvitset vain hyvät eväät.

Kahden päivän kurssi järjestetään ke 22.9. ja to 23.9. klo 15-20
Vaasan taitokeskuksessa. 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 15-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä".

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi   tai puhelimitse 040 5404 643

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään 

Lisätiedot

Kaupunki
Vaasa
Paikka
Vaasan taitokeskus
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
2 x 6h
Hinta / osallistuja 24,00 €
Paikkoja vapaana 12