Anne Erämaa
Product Slider Image Product Slider Image

Perinne- ja kaarrokeneuleet, Vaasa

Tällä kurssilla voit valita haluatko tehdä suomalaisen perinneneuleen vai jonkin kaarrokeneuleen (tai ehkä useamman?). 

Kurssilla perehdytään tarkemmin omiin perinneneuleisiimme ja aloitetaan tekemään omaa paitaa. Vaihtoehtoina on Jussipaita, Luotolainen tikkuri, Korsnäsinpaita tai jokin valitsemasi kaarrokeneule.

Eli jos oman neuleen aloittaminen askarruttaa, eikä ole rohkeutta yksin neuletta aloittaa niin kurssilla pääset alkuun! Mennään yhdessä läpi neuleen työvaiheet, valitaan sopiva malli ja värit.

Kahden päivän kurssi järjestetään ti 21.9. ja ti 26.10. klo 15-20
Vaasan taitokeskuksessa. Lisäksi jokaiselle kurssilaiselle sovitaan oma lyhyempi ohjauskerta. 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 15-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 30 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi "maksu paikan päällä".

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi  tai puhelimitse 040 5404 643

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään 

Lisätiedot

Kaupunki
Vaasa
Paikka
Vaasan taitokeskus
Järjestäjä
Taito Etelä-Pohjanmaa ry
Kurssi alkaa
Kurssi päättyy
Ilmoittautuminen alkaa
Ilmoittautuminen päättyy
Kesto
2 x 6h + 3h
Hinta / osallistuja 30,00 €
Paikkoja vapaana Kurssi on täynnä